Monday, November 1, 2010

SaKuRa GiRl~

video
the best ever song..
huhuhuhuhuhuhuhu....
sejak bile lak minat ngan jpop nih..
tah ar..x igt..pe yg penting
lagu nih mmg syok abis..
walaupon aq x phm pe mksod lagu nih..
tp aq da lame carik boyband nih..
so enjoy it 'sakura girl by newS..

Thursday, October 7, 2010

lonely ~

bosan giler biler this week member2 aq ramai yg xde kat hostel ni
sume ni coz dowang ade program masing2..
so aq yg xde hal ni tggl ngn bpe ketul manusia ag ni je ar kt redang..
aq da ra risau sgt2 nih final exam da dekat tp study 2 x ar ag..
Ya Allah..assigment jgn citer ar.. aq x phm tol pehal ar byk lect nak bg assgment time waktu2 nazak nih..
da ar assigment menimbun da cam baju2 aq yg da x basuh semiggu kat bakul nih byk nyer pastu
tambah lak test2 for this week..adoyai..penin..penin ar kepale aq.. ikot kn mmg malaz ar nak wat sume nih
tp sbagi pelajar yg sgt 'cemerlang' cam aq nih ne leh x amik test n x wat test kang xde carry mark langsong bawu taw..so kte kene ar wat step by step.. but it make me crazy taok..
 dan dlm situasi camnilah yg membuat kan aq selalu nak nanges..time2 ni lah aq asyik nak
balek umah ajew..maybe sbb aq da biase dr kecik study sowang2 kat umah..so
aq x leh nak study kt hostel ni..mcm2 dugaan yg ade..aq x kesah dok kt umah
even selaloo gaduh ngn adik2 at least aq x rase sunyi sgt cam dok kt hostel ni..
sunyi bkn sbb xde member tp sunyi..tah ar.. aq sowang je yg phm..

Tuesday, August 17, 2010

demam..sob..sob..

aku rasa mlm tadi mlm yg sgt2 menyeksakan ku.. badanku panas tahap plus2..
satu mlm aku x pat tido.. aku rase sgt2 rindu nak balik umah ble da sakit2 camni..mane x nyer
klu kat umah ade gak yg nak jaga aku time sakit..di sebabkan sakit yg sgt2..aku pon tdo sampai x sedar kan diri
and mlm tadi aku lgsung x makan..sahur pe ag..
so aku kene kuat kn diriku utk bertahan puase samapai ptg ni..
aku pon x taw ble nak kebah demam ku ni..

Monday, August 2, 2010

super junior

hihihi..aku mcm tak caye camne lah aku boleh mnt super junior ni ngan tibe2 nye..
sebab sblom ni aku mmg tak minat langsung kat dowang ni.. first, sbb dowang ni ramai sgt ahli kumpln
then aku ni pon mls nak amek taw psl dowang.. agpon agk ssh bg aku kot nak igt setiap name ahli suju ni..
da ar name2 korea ni ssh nk sebut..tergeliat lidahku yg lembut ni nak menyebutnyer..
nak dipendekkan citer camne aku leh minat downg ni:
b'mule time aku n bebape kwn2 ku yg amek intersesi subjek finance kt uitm dungun ni..oleh kerane jadual kitowng agak free so ktowng mmg tak taw nak watpe..and sejak tu l;ah aku selalu temankan member baekku yg b'name fatin nih..dye ni mmg antoo korea tol especially ngn group super junior..penoh kt laptop n external hard disk dye ngn korea pop mv and drama.. so aku pon tgk semua program2 realiti and super show concert super junior ni tiap2 ari b'same2 kwn2 ku yg laen.. dr aku x knl sowang pon ahli suju sampai aku leh knl semua 13 ahli2 super junior...dahsyat tol aku rse time 2..demam suju tlh melanda ktwg..and the most important thing is i really..really like Kim Hee Chul from super junior.. walaupon best frenz aku semua kutuk dye
tp aku tetap minat kt dye..how could them said Hee Chul such as 'pondan'..hello..hello..
punyelah maskulin dye tu..kowang leh kate pondan.. even though sometimes he is annoying..hahahahhaha..
sudah..sudah.. adios  ar babeh.. but aku paling t'haru tgk friendship sesame dowang.. aku rse dowang leh jadi ikon friendship day.. but skang ni ade cerite cdey yg melande super junior and fans..